Internvention Nu! (I Norge)

Det är på tiden att vi svenskar, vita och svarta, gula och röda (jag diskriminerar ingen) inser att Norge är och förblir en del av den svenska nationen. Slika separatiströrelser som den vilken orsakade sammanbrottet i Eidsvoll måste vi ta itu med hordhandskarna med. Därför kräver jag en omedelbar intervention för att säkerställa den svenska minoritetens rätts- och moralstatus i Norge, ett ögonblickligt återbördande av de guldmedaljer det förslagna norska folket i årtionden lurat av svenska skidåkare och ett upphävande av alla norska traditioner.

Jag yrkar att norsk ohörsamhet mot dessa rättvisa, och i mitt tycke ganska svala, krav omedelbart stävjes. Om inga diplomatiska kontakter visar sig fruktsamma är det vår plikt att befria det förtryckta norsksvenska folket från en diktaturens stövel som alltför länge stampat i pölar av olja. Intervention Nu!

För att säkerställa svensk neutralitet gentemot det Norska Hotet måste vi ovillkorligen gå hårt fram. Grini ska återupprättas. Externa säkerhets- och informationsinhämtande konsulter ska hyras in från amerikanska styrkor f.n deployerade i Irak. Under en icke specificerad övergångstid måste vi, av kärlek för det norska folket, upphäva alla dess rättigheter men ålägga dem stringenta skyldigheter. För att säkerställa lag och ordning måste vi om så krävs använda militärt våld – enbart för att skydda å ena sidan svenska och dess allierades intressen, å andra sidan röka ut och eliminera terroristceller som, t ex, den norska ESC-juryn.

Intervention Nu!
Norge Åt Svenskarna!

Ja – VI Älskar Det Där Landet, Inte Dom!

Intervention Nu!
Intervention Nu!
Intervention Nu!

(Och förstod ni inte att detta är satir … Bor ni förmodligen i Norge.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s