Denna blogpost innehåller desinformation

FRA surnar till över uppståndelsen

Sent på eftermiddagen under torsdagen slog tragedin tragiskt till på World Dog Show. En hitills okänd gärningsman bröt igenom avspärrningarna och hann veckla ut en banderoll med texten ”Hurra för FRA!”. Säkerhetspersonal övermannade snabbt terroristen och förde bort honom. Ögonvittnen berättar om skandalösa scener, makalösa utrop och minst ett allvarligt fall av ”mördarhundsyndromet”.

Mrs Tracy D Fuckyall, Texas USA, på besök i Stockholm för hundmässan chockades svårt när hennes chihuahua Paris gick till attack mot Slaughter, en väluppfostrad Staffordshire Bullterrier med Mastiffinslag, varvid ett tumult uppstod. När de illegala kombatanterna – hundslagsmål hålls senare i kväll i Fittja, inte i Älvsjömässan – skildes åt konstaterades att Slaughter ådragit sig sensträckning i underkäken samt rispat öra.

Senare skickades en epost via ett anonymt moderkort, i vilket modemet sitter, till Älvsjömässan. I eposten förklarades Älvsjö som ”politiskt mål” och att ”revolutionen har börjat!”. Nyckelfraserna kunde, genom en snabb insats av personal från Svenska Trygghetsnämnden på Lovön, snart spåras till en dator hemmahörande i Herr Klokboks hemman.

Vid ett första förhör avslöjades det att Herr Klokbok sen en längre tid tillbaka, minst tre år, huserat två hett eftersökta terrorister, kodnamn ”Tempus” och ”Pipis”. De två rebellerna, enligt uppgift ledare för FRA – Felinernas Revolutionära Armé – vägrade följa ordningsmans uppmaning och barrikaderade sig under en soffa. Vid ett ingripande med visst våld för Rikets säkerhet befanns deras flyktplats tom. De två terroristerna, som antas ligga bakom det fruktansvärda anfallet på World Dog Show, var tidigt på torsdagskvällen ännu på fri tass.

Uppgifter gör dock gällande att terroristangreppet är en reaktion på den senaste tidens förhöjda aktivitet bland både myndigheter och i bloggosfären att stoppa FRA. I ett anonymt uttalande sägs det av en jamkatt för FRA att: ”Vi vill bara ert eget bästa, men att visa upp mördarmaskiner i en av Sveriges största mässhallar är en kränkning som får Piteåporren att framstå som en vindfläkt i gränderna av Thebe”.

Polisen spanar ännu efter de två FRA-ledarna, men hyser gott hopp om att hitta dem. Förhör med den från FRA avhoppade medlemmen Tuss, som misshandlades grovt efter avhoppet, fortskrider som planerat och ovärderlig information har nått myndigheterna. En viss begreppsförvirring råder dock eftersom vanliga simpla medborgare har misstagit sig kring den s ka FRA-lagen. Lagen är inte tänkt att signalspana i kabel, utan att helt enkelt förbjuda FRA, Felinernas Revolutionära Armé.

”Det råder ett missförstånd,” säger statsministern i ett uttalande per telefon. ”Det är inte FRA så om ska spana på, det är FRA som ska spanas .”

HAR NI SETT DE HÄR? KONTAKTA MYNDIGHETERNA.

”Pipis”, aka ”Svennekatten”: Beige, blå ögon.

”Tempus”, aka ”Blattekatten”: Svart, gula ögon.

EDIT: Senaste nytt:

Enligt obekräftade uppgifter har ett okänt nätverk av ”illegala kombatanter” slutit sig samman i gemensam kamp mot FRA (terrrorister borde vara de som är mest oroade av FRA-lagen). På spridda håll … faktiskt bara på den här bloggen … har affischen setts. Obekräftade uppgifter gör gällande att bilden inte är skyddad av upphovsrätten.

HAR NI SETT DEN HÄR PROPAGANDAPOSTERN? KOPIER… VI MENAR: KONTAKTA MYNDIGHETERNA.

– – – – –
Intressant deisnformation … är det ont om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Denna blogpost innehåller desinformation

  1. Jag har sett både kodnamn Tempus och kodnamn Pipis. Pipis är den mer militanta av de båda. Han bits i fötterna. Jag tycker personligen att det borde uppmuntra till extrem försiktighet när man närmar sig honom. ”Armed and dange…”… ”Armed” i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s