Spin Doctors, del II

Så här skrev jag den 8/4:

”Så, här är vi. Situationen – nu: Dissidenter inom partierna! Hårda ord i media! En generaldirektör för en myndighet som trampar i klaver efter klaver (generaldirektörer är utbytbara … användbara idioter)! Perifera partier och bloggosfären i enad front! Infiltratörer bland bloggarna som raskt avslöjas! Och till sist, för att verkligen skapa en total och massiv folkstorm – smutskastning, av en av bloggosfären utnämnd demokratihjälte, samma dag som 14 moddar deserterar. Camilla Lindberg påstås ha uttryckt sig rasistiskt.

Spin doctors.

(Om vi nu strax för 16:e september låter FRA-lagen gå tillbaka, lägger ner den helt, så kommer allt motstånd vi mött vändas till tacksamhet. Gissa vilka de röstar på 2010?)

The tail should not wag the dog, the dog should wag the tail.

Machiavelli skulle ha blivit stolt.”

Och nu:

Ladies and gentlemen, the prime minister of Sweden (a country once known as the greatest and most equal democracy in the world!), mr Frederik Reinfeldt!

”- När vi ska ta upp det så är det klart att om någon har förslag på förbättringar så ska vi vara öppna för det, sade Fredrik Reinfeldt.
Först och främst handlar det, enligt honom, om att de fyra allianspartierna ska enas kring en slutgiltig lösning. Men han hoppas och tror att det färdiga förslaget ska vara utformat så att socialdemokraterna, om de satt i regeringsställning, ”inte skulle ha några som helst problem med det”.”

(Källa: DN och SvD)

(Rörande SvD-artikeln vill jag också påpeka att Kristdemokraten Göran Hägglund passade på att njuta av riksdagens kaffe. Är det en espresso han dricker? Koppen ser lite liten ut, men kanske får Regeringens ministrar en kopp kaffe baserad på oppinionsmätningar. Av förklarliga skäl dricker således inte Reinfeldt kaffe, alls – eftersom det inte finns så små koppar, utom i dockhus.)

Spin doctors?

– – – – –
Intressant (hur jag horar för Twingly … i alla fall i den här blogposten)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Spin Doctors, del II

  1. Pingback: Det lönar sig « Tomas sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s