Svarta helikoptrar

Svarta helikoptrar. Låt oss för ett ögonblick tala om svarta helikoptrar. Det är det enda vi kan göra, nämligen. Tala om dem. De är svarta, de här helikoptrarna, så de syns inte. De är ganska fascinerande, de här helikoptrarna. Lyssna inte på dom som påstår att de inte finns – de rösterna är en del av den globala konspirationen för att … eh … för att behålla de svarta helikoptrarna hemliga.

FN.

De svarta helikoptrarna tillhör FN. De flygs, enligt en uppgift, av belgiska piloter. Antagligen är belgarna bättre piloter än alla andra nationers piloter, det är därför de får flyga de svarta helikoptrarna. FN patrullerar således amerikanskt luftrum med svarta helikoptrar, flugna av belgiska piloter. Allt för att:

* Upprätthålla naturvårdslagarna
* Kontrollera och övervaka ”milisen”
* Långsamt genomföra en statskupp i USA, sen i resten av världen, för att skapa en sionistisk … en global Ny Världsordning

FBI är förresten infiltrerat av judar. Eller om det var av Grå Män (aliens). Samma skit i krukan som i locket, inte sant? Egentligen borde de svarta helikoptrarna flygas av israeler, ja – för att få en stringens i konsiprations … i kampen för en sionis… Ny Världsordning. Men det är belgiska piloter. Men det kanske är belgiska judar, mycket möjligt.

Det är möjligt. Trots allt så … enligt uppgift:

Det finns bl a ett större amerikanskt krigsfartyg som “flyttades” till månen redan på 1940-talet – och som ligger “tryggt” på landbacken på månens baksida.

(Det är sant! Det står här! Och här finns bildbeviset, uh-huh!)

Men det är klart … allt vad jag säger här behöver ni, ni upplysta Vi Som Vet, inte lyssna på. Jag är antagligen en av Dem. Alltså, en av Dem som är med i Konspirationen. Med tanke på hur många Vi är, är det tämligen förvånande att Vi helt enkelt inte fört bort Dom Som Vet (dom som vet allt om Oss, alltså, utan att vara en del av Oss … såvida de inte är det, men inte vet det).

De, det vill säga Konspirationen (vi kan kalla den Bilderberggruppen eller Illuminatii eller vad som helst), har ju ändå svarta helikoptrar. Och Resurser. Uppenbarligen tillräckligt stora resurser för att kunna hålla allt väldigt Hemligt (!). Trots att risken för ett avslöjande ökar exponentiellt med varje ny inblandad medkonspiratör.

Från början tänkte jag faktiskt försöka koppla ihop alla konspirationer till en enda, från Sion Vises protokoll till Mormonkonspirationen, men det orkar jag fan inte. Jag är upptagen, ser ni.

Upptagen med att spana efter svarta helikoptrar.

(Egentligen är jag upptagen med att försöka levla upp, om och om igen, till nya levlar, men Blizzard ingår antagligen i den globala konspirationen, de med; om vi ägnar oss åt World of Warcraft så kan de svarta helikoptrarna flyga helt öppet, utan att behöva sina ”cloaking devices”. Så det så.)

– – – – –
Intressant? I så fall är du antagligen en av Dem!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Annonser

10 tankar om “Svarta helikoptrar

 1. Fast du har glömt de Zürichska gnomerna som sitter på världens finanser. Faktum är att det förmodligen är de, inte den amerikanska bolånemarknaden, som har orsakat finanskrisen. Jag menar, hur skulle små lån kunna vända hela världsekonomin på huvudet? Och prata inte med _mig_ om värdepapper och sådant skräp. Det är garanterat illuminati som ligger bakom. Den Bavariska. För att inte nämna Rosencreuzarna.

 2. 😀

  Tacksamt ämne… Det är alltid gött med tokstollar. Tillåt mig rekommendera en av mina favoritgrupper – Nation of Islam. Under senare tid har de försökt närma sig faktisk Islam, men från början var det mycket ”Gud åker omkring i ett rymdskepp runt jorden”, ”Muhammed levde på sextitalet”, och, kanske bäst av allt, ”Vita människor skapades av en ondskefull svart vetenskapsman för 5000 år sedan”….

 3. Det här är så bra att Hembrygsföreningen hemma i byn nu beställt en svart helikopter med autopilot (den ende som står ut med att se eländet). Uppdrag: Skydda och förgöra alla hinder för fortsatt föreningsverksamhet, så klart!
  Trivsam helg!

 4. En välkänd sanning är att en Rosencreuzare aldrig skulle uppge sig för att vara en Rosencreuzare.

  Detta är så välkänt att Rosencreutzare ofta uppger sig för att vara Rosencreutzare eftersom en Rosencreutzare aldrig skulle uppge sig för att vara en Rosencreutzare.

  Dock skulle en Rosencreutzare kunna förneka sitt samröre med Rosencreutzarna eftersom många Rosencreutzare ofta uppger sig för att vara Rosencreutzare eftersom en Rosencreutzare aldrig skulle uppge sig för att vara en Rosencreutzare.

  Eftersom denna taktik är så uppenbar så säger dock de flesta Rosencreutzare att de är Rosencreutzare.

  Jag är inte en Rosencreutzare.

 5. har läst swans bok det okända om helikoptrar svarta…………detta hände för två sommrar sedan……………………………………………………….läste en bok där det stod om mystiska svarta helikoptrar, för två år sedan ,var det en stor svartgammaldags helikopter vid mitt hus den var svart och utan betecknigar , det hördes som den landade bakom ladugården, men jag ville inte gå ut och kolla, i varje fall tystnade den abrupt , och hördes inte mera, den for omkring här någon vecka, det var r olustigt när den var här,många som hörde den, men inga flera såg den, en kompis som är bekant med helikoptrar, sa att den liknade en kanadensisk 50-tals helikopter, när jag ritade upp den för honom, det var olustigt när den var här stod stilla ca 75 meter från huset, och jag fick onda aningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s