800-talet, rollspel – och Hemska Mord

Det är då för väl att kvällstidningarna inte får ta hand om svensk rättskipning (ännu*). Via Djävulskattungen uppmärksammas jag nämligen på en artikel om ett Gruvligt Mord (nej, det är inte Caroline-mordet). Fyllt av … bortsett från blod och skräck … passion, drama – och Suspekta Detaljer I Mördarens Beteende.

Suspekt detalj #1:

Han är truckförare. Det förklarar det mesta. ”Alla vet” hur truckförare är. Truckförare, förstår ni, är lågutbildade, obildade, snusande kroppsbyggare. Med kriminell skallform. Som all arbetarklass. Dessutom är de smutsiga – det är inget manchettyrke att köra truck – och de går på Nätdejter (och det vet man hur sådana slutar … ). Truckförare är Farliga! Titta bara på vilken truck som helst. Fylld av olja, träck och smuts. Bevis:

forklift

Smutsig! (Bilden är självklart retuscherad.)

Suspekt detalj #2:

Rollspel. ”Alla vet” vad rollspel innebär. Det finns en mängd expertutlåtanden om Faran Med Rollspel. Det har till och med skrivts böcker (ehm, en bok) om denna livsfarliga hobby, en hemsk sysselsättning som utövas av 200 000 satanistiska nynazister i svarta kläder och piercings (jo ni, det vet vi hur piercade är!). Endera dagen organiserar de sig …

”Man får hoppas att de cirka tvåhundratusen hobbyutövarna i Sverige endast uppfattar budskapen som ett spännande tidsfördriv, och att de i tider av arbetslöshet och svikna illusioner inte förvandlas till förhärdade aktörer i akt och mening att skaffa sig den makt och de möjligheter som samhället förvägrat dem. Rollspelshobbyn tillhandahåller både metoder och argument tillräckligt klart formulerade i olika koncept för att kunna utveckla såväl allmänna upplopp som regelrätta terroraktioner eller “banala” väpnade rån.”

(ur De Övergivnas Armé)

… och då får vi se ziggurats av D20 på Sergels Torg och människooffer. Usch! Att rollspel förvrider oskylda unga sinnen är solklart – det är bara att titta på drösarna av letargiskt vacklande, hålögda, bleka ungdomar på väg hem efter ett av de så kallade ”konventen”. Här nedan ser ni ett konvent, i Tyskland:

nurnberg

Suspekt detalj #3:

800-talet. Det säger väl det mesta. Till och med Suspekt Detalj #4 – vampyrer! – överskuggas av 800-talet. Det överskuggar så mycket, att jag inte ens behöver nämna Suspekt Detalj #4 (”alla vet” hur vampyrer är). Således – 800-talet. Bara för att verkligen bevisa hur suspekt et intresse för 800-talet är, tänker jag kommentera några grundläggande stora händelser i 800-talet (via Wikipedia).

Först – Rökstenen. Jag har redan tidigare tagit upp den fallotiska aspekten av Rökstenen, vilket i sig är bevis nog för att 800-talet var ett århundrade av omoraliskt kukdyrkande. För vidare bevisning vill jag också peka på ett par andra saker, nämligen Karl den Store.

Det är väl ganska självklart vad suffixet – ”den Store” – pekar på, inte sant? Således hamnar vi i den intressanta slutledningen att:

Intresse för 800-talet = porrfixering = latent homosexualitet = perversion = rollspelsutövande och vampyrism = moraliskt degenererad = MÖRDARE.

Enkelt. Klart som korvspad. ”Now let’s get this nice and sparkling clear”, som Alex (aka Malcolm Mcdowell**) säger i ultravåldshyllningen A Clockwork Orange. Dessutom koloniserades skurkstaten Island på 800-talet – och ”alla vet” hur islänningar är. Nedan ser ni två typiska isländska flickor:

muslim-women-shopping

Erkännes – teorin är lite halt. Men tar man en titt på vad som hände … mmm … låt oss säga år 800, det årtal som gav namn åt 800-talet, så blir bilden än tydligare. För just det året så föddes dels en judisk filosof – och vi vet väl hur ”såna” är, inte sant? -, dels en ryss (svensk … norrm… Viking). Ryssar är opålitliga. Dessutom gör de en massa dålig porr, ja – när de inte skjuter varandra.

Det är således en rysk truckförare från Rumänien, som spelar rollspel på sin fritid och läser för mycket historia, som är den skyldige.

Kan någon peka ut närmaste träd?

lynching-1889

– – – – – fotnötter – – – – –

*: Med tanke på IPRED, och dess följdverkningar med ”privatpoliser”, så är kanske Aftonbladet och Expressen snart Vårt Eget Uppbåd.

**: Malcolm Mcdowell spelar också Caligula, med manus av Gore Vidal. Och Caligula är en grovt pronografisk film om … ja, inte 800-talet, men ett par (hundra) år tidigare. Vilket bara förstärker Suspekt Detalj #3.

Alla som vet något om Caligula är mördare.

– – – – –
Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Annonser

4 thoughts on “800-talet, rollspel – och Hemska Mord

  1. De misslyckades med att få in Star Wars – The Clone Wars, vilket jag i alla fall associerade nazistbilden till. (Ja jag vet, det är konstiga neuroner jag har.)

  2. Ajdå, uppenbarligen går jag in under kategorin ”mördare”, eftersom jag både vet vem Caligula var och en del om hans ”leverne”!

    (Nu undrar jag – oroligt – vem jag har mördat?Nåja, det kan säkert kvällsblaskorna upplysa mig om…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s