Arrestera Gudrun Schyman.

Eftersom vem som helst som nu är kvinna i yngre medelåldern med undermålig utbildning och tveksam moral kan vara terrorist, vill jag härmed efterlysa hårdare tag mot kvinnor.

Kvinnor i allmänhet.

För det är ett tämligen logiskt resonemang, att om en underutbildad kvinna kan vara terrorist, är risken än större att en överutbildad kvinna är ett påtagligt hot. De senare är med sin utbildning mer sannolika att s as ”försvinna under radarn”; ingen misstänker väl en kvinna i Moderiktiga kläder för att ha en bomb i skon när en slampa precis har gått före genom bombdetektorn på flygplatsen, menar jag.

Men det är inte bara muslimska konvertiter och farliga ensamstående mammor vi ska vara uppmärksamma på. För hot kan komma från många håll. De främsta hoten vi ser numer är förstås terrorism, men lika viktigt är den övriga antidemokratiska organiseringen i rörelser vilka driver en öppen agenda för att nedmontera det lagliga samhället. Inte sällan rörelser med anarkistiska och/eller kommunistiska förtecken, uteslutande förtäckta till ”demokratirörelser” eller ”folkrörelser” eller ”nätrörelser” eller ”feminism”.

En stor del av dessa terrorister har dessutom långt hår.

Jag vill ta mitt ansvar som en av de medborgare, vars rena Odalprodukter gör att jag inte har något att frukta … förutom tanken att jag kan vara en ”smart terrorist”, dvs en som inte alls beter sig misstänkt utan tvärtom exemplariskt. Men ändå, för att visa min goda vilja mot de demokratiska krafter som ställts i vägen för det växande hotet av terrorism, vill jag härmed peka på den uppenbara faran av att låta folk i allmänhet och kvinnor i synnerhet få för mycket frihet.

Det är lite förvånande att ingen myndighet ännu har agerat mot dessa krafter, trots att de är välkända och till och med på sina håll upphöjda i media och av media sponsrade prisutdelningar. Att dessa krafter också lyckats nästla in sin drift att driva den västerländska civilisationen i aska och damm i begreppet ”demokrati” är riktigt obehagligt. För snart kan vi ha TERRORISTER I RIKSDAGEN. Fler än vi redan nu har, alltså.

(Jag har alltid tyckt att det är något misstänkt över hon den det Wetterstrand; vad döljer sig bakom det där ”miljömedvetna” patoset egentligen? UNA-bombaren kunde bygga handeldvapen av trä … tänk på det nästa gång ni ser henne med handen i kavajfickan.)

Terrorister, gamla som unga, rör sig fullkomligt öppet i Sverige. På så sätt är vi till och med sämre än Afghanistan, där terrorn i alla fall döljer sig i skuggorna eller på landsbygden (vilket i sig implikerar att bönder, per definition, är ena misstänka jävlar).

Terroristforum är öppna för vem som helst – till och med våra barn kan gå in där och läsa sig till en korrumperad syn på sådana viktiga begrepp som ”frihet” och ”jämlikhet”. Ja inte nog med det: Terrorism har även egna månadstidningar!

För samhällets alla institutioner extremt skadlig information sprids lättvindigt via digitala kanaler. Terrorismen har gått så långt att den korrumperat rättsväsendet så till den milda grad att misstänkta terrorister t om får försvarsadvokater – eller behandlas som ”offer”.

Det är endast tack vare våra rakryggade riksdagsMÄN vi som samhälle har fått mål, medel och teknologiska metoder att diskret på avstånd kontrollera vad dessa Samhällsfiender egentligen har för sig.

FRA är bra. Vi vill ha, mer FRA!

Ett säkert samhälle kräver uppoffringar av gemene man. detta förstår tappert kämpande idealMÄN, som för kampen mot terrorismen (ibland på terrorismens egen planhalva, enär ”internet” har utvecklats till en social nation av idel terrorister).

Historiskt sett ser vi bevis på detta. Om inte det frihetsälskande folken i forna Sovjetunionen hade gett upp delar av sin frihet, skulle de vid det här laget ha ätit hamburgare. För att illustrera hur dåligt detta exempel är, vill jag påpeka att den forna medborgarälskande regimen i Sovjetunionen helt enkelt daltade med sitt folk. Så smög sig terrorismen in, som en cancersvulst på samhällskroppen.

OM sovjeterna bara hade fått agera hårdare mot en hel kriminell ungdomsgeneration – feminister och fildelare – skulle vi ha kunnat resa på kolchos-semester istället för att spendera tiden i Florida Keys. det är uthålkningen av traditionella värden, som får förvirrade käril som ”Jihad Jane” att tro på sin rätt att tycka Vad Som Helst. Vi skulle dessutom ha sluppit Lars Vilks; hans inställning till Lag Och Rätt är väl tämligen tydlig i och med hans terrorism riktad mot både svenskt samhälle och byggnadslagar.

Islam ska här ha en eloge. Det är den enda världsreligion som aktivt kämpar för att beskydda svenska värden, som bygglov.

Pol Pot lyckades dock utradera terrorismen. Erkännes med övermaga åtgärder, vilket illustrerar vikten av att hitta just den perfekta balansen av skydd från terrorism genom statlig terror. Å andra sidan fanns inga fildelare i Kambodja. Ej heller feminister … tror jag.

Terror är fel om den används av andra än makthavare. Det är då terrorism uppstår, till skillnad från terror. För egentligen handlar terror endast om SKYDD. Skyddsmässiga värden, såsom tro, politik, upphovsrätt, rondellhundar och jämlikhet måste oundvikligen skyddas genom en påtaglig kontroll – terror – av dem, som önskar krossa dessa värden. Viktigt i sammanhanget är att sagda värden definieras av De Som Vet Innebörden, dvs _inte_ dem, som går efter ordboksdefinitionen. Eller kvinnor. De senare vet sällan särskilt mycket, vilket illustreras bäst av den nu misstänkte moraliskt förtappade varelsen, som gement går under namnet ”Jihad Jane”.

Som en bieffekt av det materialistiska samhälle vi fått, just genom de historiska terrornationernas undergång, har samhällsmedborgaren frångått tanken om att för det stora flertalets restriktiva frihet krävs det lilla antalets utrotning. Vi har fått integritet, vilket förstås inte är något annat än ett svepskäl för att kunna bryta mot lagen och önska livet ur etniskt svenska konstnärsprofiler.

Eller att stjäla brödet ur munnen på kulturskapare.

(Egentligen är ”kulturskapare” också terrorister, men vi måste också komma ihåg att det här är ett smutsigt krig där fiendens fiende ibland är en vän. Inget är svart och vitt, som ni vet, utom feminism förstås, som helt enkelt går ut på hat. Fildelning är förstås också dum.)

Kriminalitet omfattar numer så mycket att det är svårt att hitta en enda ärlig människa. Vi har till och med lagstiftat om rätten att utföra kriminella handlingar – dvs att på eget initativ bestämma vem vi ska rösta på. Med ett sådant degenererat samhällskick blir det svårt att kontrollera vem som egentligen är terrorist. Det är därför vi behöver en sorts måttstock – och äntligen har vi fått embryot till en metodik att igenkänna en frihetshatande terrorist.

Många initierade debattörer, b la i Newsmills ”kommentarer” (ett fördjupningsfält av fakta), har sen länge pekat på detta embryo. Fram tills nu har dock den ”folkvalda” terroristregeringen valt att inte lyssna på dem, vilse – som demokratiska regeringar tenderar att vara – i internt käbbel över filosofiska frågor om ”lag och rätt” och ”integritet” och pigan Rut. Till yttermera visso har rättsrötan gått så pass långt att det blivit olagligt att som ansvarsfull medborgare på egen hand gå till angrepp mot terrorismen (jag talar nu om den s ka ”kvinnofridslagen”). Ska det verkligen vara så i ett laglydigt samhälle?

Om detta må ingen längre tiga. För NU ser vi sanningen i vitögat och NU måste vi kräva av en försoffad regering av sillmjölkar och homosexuella att Ta I Med Hårdhandskarna. Mot terrorismen.

Arrestera Gudrun Schyman.

– – – – –
Intressant … kanske.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

One thought on “Arrestera Gudrun Schyman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s