Badlands Hyena censurerar internet

Jag följer med sällsamt intresse Hyenans härjningar i bloggosfären. Förrän till och med i dag. För just som jag skrivit klart en elegant text – citerad i sin helhet nedan enligt Dick Erixon-norm – så får jag veta redan innan jag ens har kommit på tanken att maila artikeln till Hyenan att, nej. Nej.

Det är bara ett kort Nej. Inget mer. Det hela påminner om antingen den gamla Mer-reklamen med Ica-Stig innanStig fick jobb på Ica, eller möjligen Mona Sahlins svar på en fråga från en av bloggosfärens adepter om hen – Sahlin och Östros i metamorfos – tänkte sänka skatten för de som tjänar mer än 40 000 rubel (kronor, står det, men jag har finansiell dyslexi).

Nej.

Det är med stor sorg jag alltså tvingas meddela att Hyenan, en redaktör par excellence, till sist har fallit i samma kategori som både S-info bloggare och alla andra bloggar, vilka som vi vet inte vill att Någon Ska Komma Här Och Komma. Detta eftersom Alla Har Rätt, inklusive de Alla, Som Ska Med (som Sahlins mentor så elokvent formulerade det).

I själva verket har Ingen Rätt, utom Den Som Bloggar … eller Twittrar … eller är medlem i Pirapartiet.

Följande scoop fick alltså aldrig komma till allmänhetens kännedom:

”Polisen i New York har på uppdrag av president Barac Obama slagit fast att män i fyrtioårsåldern vilka byter skjorta ofentligt är misstänkta terrorister. Detta efter att övervakningskameror uppmärksammat hur en person bytte en svart skjorta mot en röd i närheten av den misstänkta terroristbomb, som upptäcktes på Times Square, the Big Apple (not affiliated with iPhone). Slutsatsen vi i Sverige kan dra av den vid det här laget återkommande ”terrorchocken” i USA:s främsta stad (om vi inte dit räknar Pawntucket) är följande:

Svenska väljare vilka i det kommande valet tänker byta Alliansen – en svart skjorta – mot Trippelententen SMPV – en röd skjorta – är antingen misstänkta uteliggare och/eller misstänkta terrorister. Enligt obekräftade källor säger sig Thomas Bodström redan ha anammat tanken att med statliga medel kräva övervakning av Dressmans skjortförsäljning före och kort efter september, innevarande år. För effektiv hantering kommer således den socialdemokratiska skuggregeringen ledd av noob-socialisten Reinfeldt implementera utökade kontrakt för Försvarets RadioAnstalt, som härvidlag inte enbart kommer att övervaka vår post utan också vår klädsel.

”Det är för vår egen säkerhet”, sägs det i ett icke bekräftat uttalande från … eh … Ett Stort Hus I Stockholms Innerstad. ”Just nu är t ex rött inte alls särskilt vanligt i media, och de som går emot en trend är ju lite misstänkta.”

För att fira denna seger i kriget mto terrorismen byter jag idag ut min svarta skjorta mot en transparent. Detta för att också Piratpartiet ska kunna tycka om väljare före valet. Transparens FTW, som paritets talesperson 1337Speek säger i e kommentar på en icke namgiven blogg.

För varje frihetsälskande människa står det förstås var och en fritt att bära vilken skjorta man vill. Bara den är vit.”

Badlands Hyena har antagligen avböjt kommentar. Jag har inte kollat så noga, porrsurfandet tar för mcket tid.

– – – – –
Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

2 thoughts on “Badlands Hyena censurerar internet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s