Porrsökning med förhinder

Det börjar bli svårt att hitta rätt information på Internet. I dag skulle jag t ex söka reda på festliga bilder av money shots, men hamnade istället här.

Inte riktigt vad jag hade väntat mig. Men, eftersom jag ändå var ute i porr-ärende fortsatte jag mitt idoga scrollande och se på faen!

En sida om … kattmat.

Nåväl, den var ju rikigt nyttig. Till saken hör ju att vi här hemma har två katter, bägge steriliserade – den ena alldeles nyligen dessutom, så hon har fortfarande tratt på sig.

I alla fall tänkte jag att det vore väl själva fan om jag inte skulle hitta någon cumslut-sida, så med raska tag knapprade jag vidare vilt i Googles lilla ruta – och hamnade hos Försäkringskassan.

Lätt stukad beslöt jag mig istället för att leta reda på lite rasism. Eftersom jag hittade samtliga politiska partier utom Piratpartiet och Feministiskt Initiativ (de hittade jag via ”nazism” istället, via vidarelänkar i Newsmills kommentarsfält; Newsmill hittade jag f övr via sökordet ”septiktank”, men iaf) …

Fan. Nu tappade jag bort mig.

Vilket är ganska vanligt på internet, eftersom allt man letar efter inte visar sig vara porr och rasism utan något man faktiskt kan ha nytta av. Som, t ex,

Stora Röda Knappar.

Något för NetRoots, kanske? Socialdemokraterna är ju knappt röda, numer.

Ännu värre blir det om man vill titta runt i världen med StumbleUpon (se mina äventyr här).

En något fegare man skulle förstås vid det här laget ha kilat ner till lokala tobaksbutiken för porr … men eftersom så få tobakionister numer också törs vara pornografer blev jag sittande framför datorn. Dessutom är det gratis på nätet – bara man åldersverifierar sig via kreditkortet.

Facials, tänkte jag. Det borde väl ge en massa ärliga träffar. Ja … jag fick en hel massa närbilder på Göran Persson och, lite överraskande, Maria Wetterstrand. Dock väldigt lite av det jag ville ha (Maria … okej då, men jag kan väl inte erkänna att jag nästan är miljöpartist offentligt, heller?). Efter träget sökande hittade jag dock en bild av ett femårigt barn, men någon hade vandaliserat bilden. Jäkla hackers.

Sen insåg jag att jag var tillbaka på Smile29.com.

Jag tröttnade på porrsurfandet. Och eftersom jag redan var trött bestämde jag mig för att klicka på en länk på den där siten …

Hur tänkte de nu, i EU?

Om man är verbalkonnässör med en viss faiblesse för det torra språket (dokument från CSN är ett utmärkt förspel) är det jag då läste nästan hårdporr. Nästan, för dokumentet är ju faktiskt förståeligt. Själv är förstås bäste dräng, vilket jag fordomvisade b la Magasinet Neo, men jag var kåt och inte trött. Jag hade varit trött, men det hade gått över tack vare Smile29.

Men ack! Min jakt på cumshots och annan skottlossning ledde bara till sidor om snöskottning och kungabröllop. Så istället för porr började jag leta efter ett annat stort manligt intresse – kvinnomisshandel.

Fast då fick jag bara bilder av Gudrun Schyman.

Jag började bli ganska desperat nu, inte minst för att jag var tvungen att försöka hålla ner skrivbordet eftersom Något ville pressa det uppåt, om ni förstår. Schyman gör sånt med mig. Wettterstrand också. Jag misstänker att det har att göra med FOG – Feminist Occupation Government – eller möjligen miljöskatter.

Så i ren desperation sökte jag på EU. Det låter ju faktiskt riktigt tråkigt.

Nu har jag adress och telefonnummer till en hel lång rad bordeller i både Bryssel och Strasbourg.

Go figure.

(Inspirerat av Hax, Satmaran och Christian Engström.)

– – – – –
Intressant satir, kanske …

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

En tanke på “Porrsökning med förhinder

  1. Hehe! Som man säger, det är alltid dom som skriker högst som har mest misär på sin egen bakgård. Prästerna och ecpat, Eu och bordellerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s